Termeni si conditiiS.C. PETAL S.A. a realizat impreuna cu S.C. CRYO TECH S.R.L. un site internet la adresa www.petal.ro, denumit in continuare "Site" sau "Site-ul".

Site-ul este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii, pe care sunteti rugati a-i citi cu atentie.

Prin folosirea site-ului internet utilizatorul accepta sa respecte prezentii termeni si conditii si sa foloseasca site-ul intr-un mod corespunzator cu legislatia aplicabila.

Minorii nu au dreptul de a accesa continutul sau serviciile Site-ului, care este adresat in exclusivitate adultilor. Totusi, in cazul in care minorii folosesc serviciile mai sus mentionate, S.C. PETAL S.A. nu-si asuma niciun fel de responsabilitate.

1. S.C. PETAL S.A. nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul www.petal.ro. S.C. PETAL S.A. nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana /entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.petal.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

2. S.C. PETAL S.A. nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, informatii eronate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul S.C. PETAL S.A. sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. S.C. PETAL S.A. exclude orice sugestie sau garantie ca: a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori b) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

3. In nici o circumstanta S.C. PETAL S.A. nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

4. Clientul ia la cunostinta ca S.C. PETAL S.A. nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi S.C. PETAL S.A. va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

5. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre S.C. PETAL S.A.. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile in vigoare ale Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. S.C. PETAL S.A. nu asigura ca site-ul prin continutul sau se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

6. Confidentialitate - S.C. PETAL S.A. nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. S.C. PETAL S.A. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web.

7. Modificari ale acestor termeni si conditii - S.C. PETAL S.A. poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.petal.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

8. Forta Majora - S.C. PETAL S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care S.C. PETAL S.A. nu este responsabila.

©2004 - 2019 Petal. Toate drepturile rezervate. | Politica de confidentialitate | Web design by Cryo
Termeni si conditii