Tehnologii

Firma se intinde pe o suprafata de 39.500 mp si este o structura integrata ce dispune de doua mari sectii de productie:
- sectia de pregatire a fabricatiei
- sectia de uzinare - montaj

Sectia de pregatire a fabricatiei

Sectia de pregatire a fabricatiei asigura aproximativ 80% din necesarul de semifabricate, avand in componenta:
- atelier turnatorie: otel, fonta, neferoase;
- atelier tratamente termice dotat cu cele mai complexe si moderne instalatii de tratament: cuptoare verticale, instalatie de tratament in strat fluidizat, instalatie de tratament cu curenti de inalta frecventa. Se pot executa urmatoarele tratamente termice: recoacere, imbunatatire, cementare, nitrurare, nitroferoxare;
- atelier forja;
- atelier acoperiri metalice executa operatii de cromare, fosfatare;
- atelier confectii metalice.

Sectia de uzinare - montaj

Sectia de uzinare - montaj are un grad mare de flexibilitate, fiind dotata atat cu masini universale cat si masini specializate: masini de danturare in V, masini de danturat in arc de cerc, etc.
Firma dispune de un Laborator de incercari fizico - mecanice, Laborator de metrologie, Laborator de analize chimice, Laborator control nedistructiv.

Caracteristicile mecanice ale materialelor si parametrii obtinuti in urma tratamentului termic aplicat se determina in Laboratorul de incercari fizico - mecanice. Masina de incercat la tractiune are o forta de rupere de pana la 1000 KN.

Laboratorul de metrologie - lungimi si presiuni, este autorizat pentru executarea de verificari metrologice a echipamentelor de masurare atat proprii cat si pentru terti.
Rezilienta se determina atat la temperatura mediului ambiant cat si la temperaturi scazute.

Laboratorul chimic, certifica compozitia chimica a materialelor metalice, aprovizionate sau de provenienta interna, respectiv materiale feroase sau neferoase. Analizele se realizeaza cu spectrometru de emisie optic cu scanteie in argon - POLYVAC 2000. P.

©2004 - 2019 Petal. Toate drepturile rezervate. | Politica de confidentialitate | Web design by Cryo
Termeni si conditii