Politica referitoare la calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala

Managementul Integrat este fundamentul strategic pe care se bazeaza conducerea firmei noastre, S.C. PETAL S.A., in determinarea politicii si obiectivelor referitoare la calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.
Mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management Integrat, implementat, in acord cu cerintele ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007, API Q1, PED 97/23/EC este preocuparea noastra de baza.

Telul nostru comun este de a demonstra aptitudinea S.C. PETAL S.A. de a satisface continuu cerintele clientilor, sa imbunatatim performantele produselor, pentru a depasi asteptarile clientilor. Politica managementului la cel mai inalt nivel este fundamental orientata catre:
- imbunatatirea continua a performantelor in domeniile: calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala;
- prevenirea poluarii accidentale, a accidentelor de munca si a bolilor profesionale, in toate activitatile desfasurate;
- utilizarea eficienta a materiilor prime si materialelor in scopul economisirii resurselor naturale;
- conformarea cu cerintele legale si cu toate cerintele aplicabile privind calitatea, mediul, sanatatea si securitatea ocupationala;
- asigurarea unui cadru adecvat pentru stabilirea si analizarea obiectivelor de calitate, mediu si OH&S, precum si pentru desfasurarea activitatii tuturor salariatilor.

Ca producator traditional de utilaj petrolier, suntem angajati pe o piata concurentiala urmarind atingerea urmatoarelor obiective:
- cresterea anuala a cifrei de afaceri;
- cresterea ponderii utilajului petrolier din total produse vandute;
- cresterea volumului vanzarilor la export;
- cresterea profitului total brut;
- imbunatatirea conditiilor de munca a salariatilor (modernizarea spatiilor, a echipamentului si a utilajelor);
- reducerea continua a poluarii, prin micsorarea cantitatii de deseuri si emisii;
- reducerea continua a riscului global de accidentare si imbolnavire profesionala.

Procesele Sistemului de Management Integrat sunt planificate si tinute sub control prin:
- identificarea, alocarea si optimizarea continua a resurselor;
- desemnarea, instruirea si constientizarea responsabililor de procese, care stabilesc, mentin si imbunatatesc continuu obiectivele cuantificabile si indicatori de performanta pentru fiecare tip de proces;
- documentarea, analiza, masurarea, monitorizarea si imbunatatirea continua;
- implicarea tuturor angajatilor in imbunatatirea proceselor si responsabilizarea fiecarui angajat in raport cu prestatia sa.

Conducerea S.C. PETAL S.A. este orientata spre identificarea si dezvoltarea aptitudinilor angajatilor prin, instruire, recrutare, constientizare si evaluare continua.
- Prezenta declaratie face parte integranta din Manualul Sistemului de Management Integrat, a fost comunicata in interiorul organizatiei, este cunoscuta la toate nivelurile si este revizuita periodic.
- Materializarea politicii si a obiectivelor calitatii declarate, a cerintelor Manualului Sistemului de Management Integrat, reprezinta sarcini obligatorii pentru fiecare angajat al S.C. PETAL S.A.

Ca Director General ma angajez sa pun in aplicare aceasta politica si in acest scop, deleg responsabilitatea si autoritatea Director Tehnic si AC ca reprezentant al Directorului General pentru:
- 1. Implementarea si mentinerea sistemului descris in Manualul Sistemului de Management Integrat;
- 2. Verificarea aplicarii, indeplinirii si imbunatatirii politicii si obiectivelor;
- 3. Raportarea directa a rezultatelor acestor verificari.

Angajamentul nostru este satisfacerea cerintelor clientilor nostri.
"Existam numai prin clientii nostri multumiti!"
"Existam pentru a multumi clientii!"

DIRECTOR GENERAL,
Ing. Ion Vasilca

©2004 - 2018 Petal. Toate drepturile rezervate. | Web design by Cryo
Termeni si conditii